Lahden Golfin kaksikko jatkopeleihin SM-lyöntipelissä

Lahden Golfin Joni Usvala ja Mikko Lehtovuori selvittivät cutin lyöntipelin SM-kisoissa Helsingin Talissa ja jatkavat viikonlopun kierroksille.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen kuudennella sijalla olleen Usvalan toinen päivä ei sujunut ihan torstaiseen tapaan, sillä perjantaina Usvala käytti kierrokseensa kuusi lyöntiä edelliskierrosta enemmän. Torstaina Usvala merkkautti korttiinsa -2 (69 lyöntiä) ja perjantaina +4 (75). Usvala on kahden päivän jälkeen jaetulla sijalla 18.

– Torstaina peli toimi ihan hyvin kaikilla osa-alueilla. Tämän päivän kierros lähti myös ihan hyvin liikkeelle, mutta meno hyytyi 4 bogey putkeen. Sain kuitenkin lopussa taas pelistä kiinni, mutta putit eivät uponneet, Usvala harmitteli

Mikko Lehtovuori. Kuva: Hannu Lehman

Ammattilaisstatuksella pelaava Mikko Lehtovuori ei saanut peliään toimimaan kumpanakaan päivänä, mutta selvitti silti cutin selvästi. Lehtovuoren kierrokset 74-71 (+3) oikeuttavat jaettuun 27 sijaan.

– Tosi huonoa pallonlyömistä pari päivää takana ja aika hankalaa ollut kaiken kaikkiaan. Tuloksen tekeminen griinien ympärillä on sen sijaan ollut varsin hyvää. Jos lyönnin saisi viritettyä vähän parempaan iskuun tässä tämän iltapäivän treenisessiossa, niin sieltä voisi pamahtaa melko hyviäkin tuloksia jatkossa, Lehtovuori kertasi.

Kilpailua johtaa Tarinagolfin Lauri Ruuska tuloksella -6 (71-65).