Lahden Golfin kauppa Cooke-kentän osake-enemmistöstä toteutui

Lahden Golf Oy on allekirjoittanut Vierumäki Country Club Oy:n konkurssipesän kanssa kauppasopimuksen, joka sisältää Vierumäki Golf Club Oy:n (Cooke-kenttä) osake-enemmistön sekä Golf Paviljonki -klubirakennuksen.

Investoinnin tavoitteena on osakasarvon, kilpailukyvyn ja houkuttelevuuden kohentaminen golfyhteisössämme. Takkulan golfkeskus kaupungin välittömässä tuntumassa täydentyy huippuluokan kentällä, joka sijaitsee vilkkaassa vapaa-ajan resortissa.

Lahden Golf Oy ja Vierumäki Golf Club Oy jatkavat toimintaansa erillisinä yhtiöinä, mutta tiivistä yhteistyötä tehden. Lahden Golf haluaa olla pitkäjännitteinen ja vastuullinen omistaja golfyhtiössä sekä osallistua aktiivisesti yhtiön hallitustyöskentelyyn.

Vierumäki Golf Club Oy:n käytännön toimintamallit ja pitkän tähtäimen kehityssuunnitelmat laatii yhtiön hallitus yhdessä toimivan johdon kanssa huomioiden myös muut yhteistyötahot.

Lahden Golf tulee myymään pelituotteita osakkailleen, jäsenistölleen ja ulkopuolisille. Pelaavien osakkaiden pelituotteiden hinnoittelu tulee olemaan erittäin kannustava. Pelituotteiden myynti alkaa lähiaikoina.

Investoinnilla lisätään ja monipuolistetaan yhteisömme pelimahdollisuuksia. Toimintamallit ja yhteistyömuodot tarkentuvat suunnittelun edetessä.

Lahden Golf hallitus