Lahden Golfin kilpajunioreilla vahva päivä Future Tourilla

Topi Lindström

Tourin viides osakilpailu käytiin Kullo Golfissa  ja LG:n panos oli erinomainen.

Poikien U16 sarjassa voiton nappasi LG:n Topi Lindström uudella omalla ennätyskierroksellaan +3, 75 lyöntiä.

– Kisa sujui kokonaisuutena hyvin.  Lyönti on lähtenyt loksahtelemaan paikoilleen pikkuhiljaa. Seuraava tähtäin on tulevat Riikan avoimet juniorimestaruuskilpailut.

Tyttöjen easy 18 sarjassa voiton nappasi LG:n Kia Lehtinen. Kia paransi myös omaa kierrosennätystään upeasti, joka on nyt 86 lyöntiä. Huomioitavaa on, että neljän pelatun reiän jälkeen hän oli tuloksessa -3, tehden bogi-birdie-eagle-birdie aloituksen.

-Etuysi meni tosi hyvin. Tuli tehtyä muutama birdie ja yks eagle. Taka ysi vähän huonommin, mutta sekin oli tosi hyvä. Peliseura oli myös tosi mukavaa. Kokonaisuudessaan meni tosi hyvin, kilpailusta sekä tuloksesta onnellinen Kia kertoi.

Tyttöjen U16 sarjassa Netta Ramponen sijoittui, myös hänkin omalla ennätyksellään 85 lyöntiä, hienosti kolmanneksi.

– Ihan mieletön tunne,kun sain tietää että pelasin oman enkan 85. Se on tässä lajissa just parasta, kun huomaa, että kehittyy.

Kia Lehtinen

Tyttöjen easy 9 sarjassa saatiin LG:n vielä yksi podium paikka ja sen toi Alissa Romanoff kolmannella sijallaan.

– Kenttä oli aika märkä joka hankaloitti pelaamista. Peliseura oli mukavaa ja onnistuneita väyliä sekä lyöntejä tuli paljon. Ja oli hauskaa pelata.

Upea päivä lahtelaisille ja siellä löytyi vielä monia muita hyviä suorituksia ja tuloksia, jotka löytyy linkin takaa tuloslistalta: