Lahden Golfin tarjous Vierumäki Golf Club Oy:n (Cooke) osake-enemmistöstä

Vierumäki Country Club Oy:n konkurssipesä käynnisti syksyllä tarjouskilpailun Cooke-kentän osake-enemmistöstä ja klubirakennuksesta yhtenä kokonaisuutena. Lahden Golf Oy:n hallitus katsoi tärkeäksi analysoida mahdollisuudet osallistua tarjouskilpailuun. Hallitus näki osakkeiden ostossa ainutkertaisen mahdollisuuden kehittää omaa toimintaansa ja golftoimialaa Päijät-Hämeessä. Cooke-kenttä kuuluu arvostetuimpien golfkenttien joukkoon ja osakkeita omistamalla Lahden Golf voi tarjota entistä monipuolisemmin golfpalveluita osakkailleen, jäsenilleen, muille golfaajille ja yrityksille. Vuonna 2020 Takkulan kentillä kuormitus oli äärirajoilla ja Cooke-kentän pelioikeuksien avulla voimme tarjota lisää pelimahdollisuuksia asiakkaillemme.

Lahden Golf Oy on tehnyt ehdollisen tarjouksen Cooke-kentän omistavan Vierumäki Golf Club Oy:n osake-enemmistöstä ja klubirakennuksesta konkurssipesälle (Vierumäki Country Club Oy). Konkurssipesä on hyväksynyt ehdollisen tarjouksemme, joka sisältää 66% Cooke-kentän pelioikeuksista (792 kpl) ja Golf Paviljonki – klubirakennuksen.

Tarjouksemme ehtona on yhtiökokouksen hyväksyntä. Hallitus tulee kutsumaan Lahden Golf Oy:n virtuaalisen syyskokouksen 04.01.2021 klo 17:30 ja esittää sekä tarjouksen sekä kaupan rahoituksen hyväksymistä.

Osakkaille on lähetetty sähköpostilla erillinen tiedote 18.12.2020. Mikäli osakkaan voimassa oleva sähköpostiosoite ei ole yhtiön tiedossa tai osakas ei ole saanut sähköpostitiedotetta, niin pyydämme osakasta ilmoittamaan sähköpostiosoitteensa lahdengolf@lahdengolf.fi. Lisäksi osakkaille järjestetään virtuaalinen tiedotustilaisuus 22.12.2020 klo 17:30.