Lahden Golfin uusi osakasetu

Lahden Golfin uusi osakasetu
Osakkeen pelioikeuden jakaminen osakkaan ja perheenjäsenen kesken

Lisää joustavuutta osakepelaamiseen – Kahden perheenjäsenen sarjalippu

• Syksyn yhtiökokous päätti muutoksista Lahden Golf Oy:n osakkeiden pelioikeuteen. Päätetyt muutokset tuovat osakkaalle lisää joustavuutta. Näillä muutoksilla halutaan ylläpitää ja vahvistaa Lahden Golf Oy:n asemaa golftoimijana.

• Osakas voi jatkossa vuosittain päättää, pelaako hän rajattomalla henkilökohtaisella pelioikeudella vai ottaako hän pelioikeuden nimettyinä sarjalippuina itselle ja yhdelle perheenjäsenelleen. Tämä tulee tehdä ennen pelioikeuden käyttöönottoa ja ilmoittamalla nimetty perheenjäsen seuran toimistoon viimeistään 15.5 mennessä. Osakasedut koskevat vain osakkeenomistajaa (alennukset, Kultakortti, Etukortti, Greeniä Koko Seutu). Perheenjäsenen sarjalipulla vierailuoikeus ei kuulu osakasetuihin.

• Perheenjäsenellä tarkoitetaan samassa taloudessa ja samassa osoitteessa asuvaa perheenjäsentä.

• Perheen sarjalippu sisältää vuonna 2020 yhteensä 23 Mestarin tai Kisällin 18 reiän kierrosta. Kierrokset voidaan käyttää kaksinkertaisena määränä Mestarin 9 reiän tai Kisällin 9 reiän kierroksia. Osakas ja perheenjäsen voivat molemmat tahollaan pelata, kunnes kierrokset tulevat täyteen. Kierrosmäärien ei tarvitse jakautua tasan. Mikäli liput loppuvat, niin lisälipun saa osakashintaan 37,50 €./ 18r.

Lisätiedot:

Lahden Golf toimisto lahdengolf@lahdengolf.fi tai p. 040 3519354
Tommi Nikunen tommi.nikunen@lahdengolf.fi tai p. 045 1312646