Lehtovuoren kausi päättyi karsintafinaalin 38. sijaan

Lahden Golfin Mikko Lehtuovuoren ensimmäinen ammattilaiskausi päättyi Tanskan tuulisissa olosuhteissa lauantaina. Nordic Golf Leaguen karsintafinaalissa 25 parhan joukkoon tähdänneen Lehtovuoren kiri ei riittänyt, vaan tuloksena oli 38. sija, seitsemän yli parin tuloksella (71-77-75=223).

– Peli oli parempaa kuin edellisenä päivänä, mutta chippaaminen oli edelleen heikkoa ja lisäksi sähläsin parilla par vitosella. Tuuli oli taas aika hurja ja vastatuuleen sai lyödä rautavitosella tosissaan, että pääsi reilut sata metriä eteenpäin, Lehtovuori ihmetteli.

Kuva: Hannu Lehman

Lehtovuori oli varmistanut pelioikeutensa Nordic Golf ligaan jo aiemmin. 25 parhaan joukkoon pääseminen karsintafinaalissa oli tavoitteena, sillä se olisi taannut pelioikeuden koko ensi kaudeksi.

– Koko kauden kortti jäi nyt saavuttamatta, mutta vahva kategoria kesäkuun loppuun saakka antaa silti hyvät lähtökohdat ensi kauteen.

Lehtovuoren lähikuukausien suunnitelmissa on muutakin, kun golfin pelaamista.

– Maanantaina alkaa uusi arki Urheilukoulussa Helsingin Santahaminassa, mailat saavat olla jonkun aikaa sivussa, Lehtovuori lopettaa.