Lehtovuori ja Usvala nousivat mitalikamppailuun lyöntipelin SM-kisoissa

Mikko Lehtovuori. Kuva: Hannu Lehman

Päivitetty 21.7. klo 16.20

Lahden Golfia edustavat Mikko Lehtovuori ja Joni Usvala pelasivat upeat kierrokset lyöntipelin SM-kisoissa Talissa. Kolmannen päivän kierrokselle kaksikko lähti samassa lähtöryhmässä ja tekivät hienot tulokset.

Lehtovuori on nousi päivän aikana 14 sijaa sijalle 11. Lehtovuoren kierros oli lähes virheetön, 5 birdietä ja 13 paria, tulos -5 (66 lyöntiä). Lehtovuoren kierroksen tulos 66 oli päivän paras koko kisassa.

– Saatiin Jonin kanssa hyvä startti kierrokselle ja kiritettiin siinä sitten toisiamme koko päivä. Lyöminen oli jo parempaa tänään, vaikkei mitään maagista ollutkaan. Pomput osuivat tänään myös aika kivasti kohdalleen ja muutama hyvä puttikin upposi sisään. Lisää treeniä vielä tänään iltapäivällä niin saadaan lyönti iskuun. Lähipeli on tällä hetkellä erittäin hyvällä tasolla, Lehtovuori kertasi päivän kierrosta.

Paljoa huonommaksi ei jäänyt Joni Usvala, joka kirjautti tuloskorttiinsa tuloksen 67 (-4) ja nousi myös sijalle 11. Usvalan kortissa oli 6 birdien lisäksi kaksi bogeyta.

– Peli lähti hyvin liikkeelle 12 reikää -5. Sen jälkeen, eiliseen tapaan, alkoi tulla huonoja lyöntejä, josta kuitenkin selvittiin vain kahdella bogilla. Viimeisellä kuitenkin taas hyviä lyöntejä ja birdie.

Molemmat pelaajat ovat kolmen päivän jälkeen sijalla 11. yhteistuloksessa -2 (211 lyöntiä). Matkaa himmeimmille mitalisijoille on neljä lyöntiä. Kilpailun kärkeen nousi Suur-Helsingin Golfin Mikael Salminen (-9).