LG:n juniorit 6. sijalle joukkueiden SM-kisoissa

LG sijoittui kuudenneksi lopputuloksissa. Viimeinen peli hävittiin Aura Golfille, joka sekin oli tiukkaa vääntöä loppuun asti, mutta kääntyi lopulta meidän tappioksi. Parempi voitti tänään.

Riku Äyri kommentoi kisoja:

– Tällä kokoonpanolla kuudes sija on ihan kelpo sijoitus meille. Meillä oli joukkueessa kaksi täysin uutta ja nuorta junioria joukkueessa sekä kokeneempaa kaartia ja sitten siltä väliltä. Pelaajien kesken jutellessa kaikki oli aika samoilla fiiliksillä, että sijoitus ihan ok tällä joukkueella. Meidän vahvimmat pelaajat Joni ja Atte hoitivat osuutensa todella hienosti, ja voittivat kaikki ottelunsa. Aten viimeinen peli keskeytettiin tuloksen jo ratkettua.

Tytöistä Nea ja Salla pelasivat yhden hyvän foursomin ja kaksi vähän heikompaa. Nea varsinkin loisti lyöntipeliosuudella varmistaen meille paikan A-flightiin.

Jussilla ja Kallella myös hienoa venymistä muutamassa pelissä, joilla saatiin tärkeitä pisteitä sekä hiukan tasapaksua muutamassa pelissä.

Ensikertalaiset Topi Lindström ja Jussi Kumpulainen pelasivat molemmat vähintään oman tasonsa mukaisesti, joka ei vielä riitä tällä tasolla, mutta saivat varmasti hyvää kokemusta millaista peliä tällä tasolla pelataan.

Kaikenkaikkiaan voidaan olla tyytyväisiä tulokseen. Töitä on edessä ja työt jatkuvat, että saadaan uutta ikäluokkaa kohti kärkeä.

Vielä on pelejä ja kesää jäljellä.

Riku