LG:n juniorit putosivat mitalipeleistä joukkueiden SM-kisoissa

Harmittavasti päivän ensimmäinen peli hävittiin NRG:lle ja tiputtiin pois mitalipeleistä ja pelaamaan sijoista 5.-8.  Toinen ottelu joka pelattiin SHG:a vastaan päättyi loistavaan LG:n voittoon. Peli oli todella tiukka ja välillä näytti, että tämäkin lipsahtaa vastustajalle, mutta pelaajat venyivät kyllä todella hienosti kääntäen voiton aivan viime metreillä meidän hyväksi.

Joni Usvala(single), Nea Leppänen & Salla Räntilä(foursome)ottivat vastustajistaan aivan ylivoimaiset voitot. Pelin lopussa voiton ratkaisseet single ottelut, Jussi Rauhala ja Atte Länsiluoto käänsivät aivan viime metreillä LG:n hyväksi, jolla saatiin riittävä pistemäärä pelin voittoon SHG:a vastaan.

Kalle Verto. Kuva: Hannu Lehman

Tunnustus täytyy antaa Kalle Verrolle, joka meinasi kaikkien yllätykseksi vielä selättää vastustajansa single ottelussa, mutta joutui lopussa taipumaan. Ensikertalaisten kaarti, Topi Lindström ja Jussi Kumpulainen taistelivat jälleen hienosti foursome pelimuodossa. Loistavaa kokemusta ja oppia pojille.
Huomenna pelataan sijoista 5.-6. Aura Golfia vastaan.

– Harmi ettei joukkueena päästy mitalipeleihin asti, mutta kaiken kaikkiaan hyvä iltapäivä joukkueelta jolla varmistettiin kuuden parhaan joukkoon sijoittuminen. Henkilökohtasesti hyvää tekemistä ja huomenna uusi mahdollisuus parantaa joukkueen sijoitusta pykälällä, Atte Länsiluoto kommentoi pelejä.

– Tänään oli kaksi kierrosta josta ensimmäinen hieman epäonnistui ja emme päässeet 4 joukkoon. Toisella kierroksella mullakin alko vähän peli pyörimään mutta hävisin viimesellä väylällä 1/0. Onneksi Jussi R, Atte, Joni ja Tytöt voittivat. Huomenna taistellaan sijasta 5 Aura Golfia vastaan, kertoi Kalle Verto

Jussi Rauhalan putit upposivat.

– Aamulla kulki puttaaminen, mutta oikeastaan kaikki muu oli nihkeää, jolloin birdie paikat jäivät saamatta ja tulos oikeastaan oli pelin mukaista sillä vastustaja pelasi hyvin. Iltapäivällä oli taas hyvää peliä koko kierros ja voitto onneksi irtosi.