RANGE AUKEAA PERJANTAINA!
Takkulan range aukeaa perjantaina 12.4. klo 10.00 ja on avoinna päivittäin klo 10-20. Pallot kerätään pääsääntöisesti aamuisi, mikä voi illalla johtaa hetkittäiseen pallojen loppumiseen.
Tuttuun tapaan palloautomaatin maksutapana toimii pankkikortti, ladattava range”neppari” tai poletti. Neppareita voi ladata ja poletteja ostaa proshopista sen aukioloaikojen puitteissa. Proshop on avoinna perjantaina klo 10-14 ja lauantaista 13.4. eteenpäin, päivittäin klo 10-16.

TAKKULAN KENTTIEN TALVEHTIMINEN
Kentällä on vielä paikoitellen runsaasti lunta, mutta se sulaa hyvää vauhtia.
Tällä hetkellä on havaittavissa, että jääpoltetta ei ole, mutta joillakin viheriöillä on havaittavissa lumihomeen jälkiä.
Kaikkiaan tilanne näyttää erittäin hyvältä. Kevään etenemisestä ja pelikauden avauksesta tiedotetaan kotisivuilla.

TAKKULAN JA COOKEN PELIOIKEUDET
Lahden Golfin ja Cooken pelioikeudet ja lippupaketit ovat ostettavissa Lahden Golfin toimistosta, osoitteesta toimisto@lahdengolf.fi.
Meillä käy myös yleisimmät liikuntaedut (ePassi, Smartum ja Edenred). Voit sopia edulla maksamisesta toimiston kanssa.
Koko hinnasto löytyy Lahden Golfin kotisivuilta.

COOKEN PELILIPPUPAKETIT
Vierumäellä Cooke kentän talvehtiminen on sujunut hyvin ja tämän hetken arvion mukaan kenttä päästään avaamaan huhtikuun aikana. Pelilippupaketteja voit ostaa Lahden Golfin caddiemasterilta tai tilata toimistolta osoitteesta: toimisto@lahdengolf.fi.

TIMO HUVISEN SUOSITTU SÄÄNTÖILTA TAKKULASSA 17.4.
Sääntöguru Timo Huvinen pitää Lahden Golfin jäsenille sääntöillan Takkulan klubiravintolassa keskiviikkona 17.4. klo 17.30. Mukaan ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet. Tilaisuus on maksuton. TERVETULOA!

KURSSIT
Jos ystäväsi, perheenjäsenesi, naapurisi tai joku muu harkitsee golfin aloittamista, kerrothan Lahden Golfin / ABC Golfin kevään kursseista.
Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet TÄSTÄ linkissä.

LASTEN LEIRIT 2024
Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet TÄSTÄ linkistä.