Mestari-kenttä avautuu torstaina 30.4.

Kisälli-kenttä on ollut kovassa käytössä viimeiset viikot. Mestari-kenttää on valmisteltu avaamista varten ja se näyttää erittäin hyvälle. Mikäli olosuhteissa ei mitään ihmeellistä tapahdu, se saadaan auki harvinaisen hyvässä kevätkunnossa. Paikataan lyönti- ja alastulojäljet huolellisesti.

Mestarin ajanvaraus on nyt avattu. Samalla siirrymme Mestarin osalta täysiin lähtöryhmiin ja 10 min. lähtöväliin. Kisällillä jatketaan toistaiseksi kolmen ryhmissä ja lyhemmällä lähtövälillä. Edelleen molemmille kentille on mahdollisuus varata pienempiä lähtöryhmiä soittamalla caddiemasterille. Samoin edelleen suositellaan, että pelataan vain entuudestaan kontaktissa olleiden kanssa. Muistetaan, että ohittaminen kentällä on kielletty.

Ajanvarausehdoissa siirrytään vanhaan tapaan, missä useampien varausten teko on mahdollista. Osakkaat kaksi viikkoa eteenpäin yhteensä 7 varausta ja pelioikeuden haltijat viikko etukäteen ja 4 varausta. Rangen varaukset lasketaan tähän mukaan.

Torstaista lähtien sallitaan myös oman auton käyttö kentillä ja vuokra-autot ovat käytettävissä. Tutustu autopaketteihin kotisivuilla. Oman auton käyttäjät huolehtivat itse autojen desifioinnin ja vuokra-autojen desifioinnista vastaa Lahden Golf.

Bägikärryt tulevat myös rajoitetusti käyttöön 30.4. Kärryt siirretään väliaikaisesti klubin terassille ja sinne tulee desifiointisuihke sekä kertakäyttöisiä desifiointiliinoja. Jokainen on velvollinen puhdistamaan kärryn ennen käyttöönottoa.

Klubin wc:t avautuvat 30.4.

Erityisohjeistus on edelleen voimassa ja toivomme kaikkien tutustuvan niihin kotisivuillamme. Tällöin taataan kaikille mahdollisimman turvallinen käyntikokemus kentällämme.

Hyviä pelejä!

Lahden Golf Oy