Naisten kauden avajaiset sunnuntaina 16.5. Kisällillä

Naisten avajaiset räjähti täyteen hetkessä! Huikeaa kun olette mukana. Naiset ovat tarkkoja ja noudatamme varovaisuutta sekä voimassa olevia määräyksiä.

Kausi täytyy aloittaa hieman varovaisesti, mutta kuitenkin haasteellisesti. Avajaisissa haetaan tuntumaa kenttään ja kavereihin, mutta pääasia on pitää hauskaa. Naisten iloinen nauru tulee täyttämään kentän ja ympäristön 16.5. klo 10. Griineillä saa nyt höpöttää.

Vietämme Lahden Golfin naisten avajaisia leikkimielisen joukkuekisan merkeissä Kisällillä. Avajaiskisa pelataan kolmen hengen joukkuein, joissa kukin pelaaja valitsee kierrokselle ainoastaan yhden mailan, jolla pelaa pelin aikana kaikki omat lyöntinsä.

Joukkueet saavat valita itse lyöntijärjestyksen, kuitenkin niin, että jokainen joukkueen jäsen lyö vuorollaan vähintään kerran (ellette ole jo yhdellä, kahdella tai kolmella reiässä asti). Taktikointi on sallittua eli voitte valita lyöntivuorollanne kuka lyö aloituslyönnin, ja sen jälkeen valita kuka lyö toisen lyönnin jne. Tämä niin, että jokaisen joukkueen jäsenen on lyötävä vähintään kerran ennen kuin voi koittaa uutta lyöntiä.  Nyt kannattaa etsiä jokaiselle sopiva ”pelipaikka” ja käyttää jokaisen pelaajan edut joukkueen hyödyksi.

Vältytäänkö yllätyksiltä, sitä ei voi tietää kuin osallistumalla.

Kukin ryhmä voi käydä omat jälkipelit Sannan loihtimien herkkujen lomassa klubilla. Naisille on varattu klubin kabinetti, josta voi noutaa syötävät pelin jälkeen. Yhteistä kokontumasta emme vielä järjestä. Palkittavat ilmoitetaan myöhemmin.

Naiset pysykää kuullolla, ”mallisuorituksia” on tulossa etukäteen. Nähdään avajaisissa ja pukeudutaan VÄRIKKÄÄSTI!

Ladykapteeni
Kristina Honkanen