Naisten Pankki Open 15.7.2018

Naisten Pankki haastaa golfaajat jo seitsemättä kertaa pelaamaan Ammatteja kehitysmaiden naisille. Kiertueella pelataan 25 osakilpailua ja kiertueen voittaja on eniten cup-pisteitä kerännyt pelaajapari. Kiertueen avulla kerätään lahjoituksia kehitysmaiden naisten toimeentulon tukemiseksi.

Kilpailut ovat avoimia pariscramble-kisoja kaikille golfaajille ikään, sukupuoleen ja tasoitukseen katsomatta (max. huomioitava tasoitus 36).  Parin osakilpailumaksu on 80 euroa, josta 50 euroa ohjataan Naisten Pankille.

Mukana on monta aiemmilta kausilta tuttua kenttää, mutta myös uusia klubeja on saatu jälleen mukaan. Uusina kenttinä mukana ovat kiertueen aloittava Sea Golf Rönnäs, Wiurila Golf, Espoon Golfseura, Espoo Ringside Golf, Vaasan Golf, Lahden Golf ja Kultaranta Resort.

Golfklubien panos on erittäin merkittävä kiertueen toteutumiselle. Olemme saaneet sovittua osakilpailut pääosin viikonlopun päiville, minkä toivomme kannustavan mahdollisimman suureen osallistujamäärään. Kiertue ei myöskään onnistuisi ilman aktiivisia vapaaehtoisia, jotka vapaa-ajallaan järjestävät kiertueen.

Kiertueen yhteistyökumppaneita ovat Mercedes-Benz, Golfresepti, Fazer, Suomen Golfliitto, GoGolf, Golfpiste, Golf GameBook, Honour-Golf, Viking Line, Pelican Self Storage, Continental, Messukeskus, PGA Catalunya, Sixt ja FORE! Lisäksi Sokos-Hotels on mukana paikallisena kumppanina.

Yhteistyökumppaneiden rooli on todella merkittävä. Heiltä olemme saaneet mm. palkinnot kilpailuihin, messuosaston sekä medianäkyvyyttä kiertueellemme. Heidän tuellaan varmistetaan, että kilpailuista saatavat rahat voidaan käyttää kokonaisuudessaan Naisten Pankin työhön kehitysmaissa.

Tulevan kauden tavoitteena on ylittää viime vuoden tulos, 33 000 euroa ja uskomme vahvasti, että tähän päästään klubien, innokkaiden pelaajien, tukijoiden ja Naisten Pankin vapaaehtoisten yhteisellä panoksella.

Naisten Pankki Open Takkulassa 15.7.2018 kutsu