Naisystävällisin golfyhteisö 2017 kysely

Hyvät Suomen golfia harrastavat naiset,

Suomen Golfliiton hallituksen asettama naistoimikunta jakaa vuonna 2017 jo neljännen kerran Suomen naisystävällisimmän golfyhteisön palkinnon. Palkinto jaetaan sellaiselle yhteisölle, jossa naispelaajien mielestä kenttäyhteisössä on huomioitu naispelaajien tarpeet ja toiveet.

Nyt on jokaisella Suomen naisgolfarilla mahdollisuus vaikuttaa siihen, mikä yhteisö saa tämän kunniamaininnan ja siihen liittyvän palkinnon.

Tämän saatteen mukana saatte linkin arviointilomakkeeseen, johon olemme koonneet joukon sellaisia asioita, joihin tyypillisesti naisgolfari kiinnittää huomiota.

Jotta saamme mahdollisimman kattavan kuvan naispelaajien mielipiteistä, ja pystymme siten varmistamaan, että mahdollisimman moni golfyhteisö tulee arvioitua, toivomme, että 

  a) teette arvion omasta golfyhteisöstänne

  b) otatte tavaksenne vieraskentillä pelattuanne käydä ao. linkin kautta kertomassa kokemuksistanne täyttämällä arviointilomake. 

Toisen arviointiryhmän muodostavat seurojen ladykapteenit, joille toteutamme erikseen kyselyn heidän golfyhteisöjensä taustatiedoista ja ladytoiminnan aktiivisuudesta.

Näiden kahden arviointikanavan avulla koottavien tietojen perusteella SGL:n naistoimikunta valitsee Suomen naisystävällisimmän golfyhteisön 2017. Palkinto jaetaan seuraavassa Suomen Golfgaalassa. Kaikki golfyhteisöt, joille on annettu vähintään 15 arviota ja joiden ladykapteenit ovat vastanneet golfyhteisöä koskeviin kysymyksiin, ovat mukana arvioinnissa.

Otathan siis haasteemme vastaan ja rupeat tarkastelemaan ja arvioimaan eri golfyhteisöjämme naisen silmin. Olkaamme kaikki ladyt mukana kehittämässä Suomen golfyhteisöjä entistä naisystävällisempään suuntaan. Arviointilinkki on auki 31.10.2017 asti ja voit arvioida niin monta yhteisöä kuin haluat.

Suuret kiitokset etukäteen,
SGL naistoimikunnan puolesta

Sari Lönn
SGL:n naistoimikunnan puheenjohtaja

Linkki kyselyyn

HUOM!
LG:n naiset, arvioikaa myös oma kenttänne (Takkula)