Nea Leppänen voitti Yhdysvalloissa

Nea Leppänen.

Lahden Golfin kilparyhmään kuuluva Nea Leppänen matkasi kesän lopulla Yhdysvaltoihin Georgiaan opiskelemaan. Nea on sopeutunut ilmeisen hyvin paikalliseen elämään. Kolmannessa kilpailussaan Lahden Golfin kilparyhmään kuuluva golfari nappasi mahtavasti voiton play offin jälkeen, joka lopulta päättyi Nean upotettua birdieputtinsa.

– 82-77 tuloksilla voittoon, pelin päätyttyä play-offissa tekemääni birdieen. Viheriöt oli älyttömän nopeat ja olin niiden kanssa ongelmissa koko ajan. Kolme kisaa nyt siis takana päin joista viimeisimmistä tuli voitto. Pelaan golfia paikallisen golfkentän Akatemiassa (Coosa Junior Golf Academy), jonka kanssa kouluni tekee yhteistyötä. Se että pääsen harjoittelemaan ja pelaamaan ulkona lähes ympäri vuoden on minulle suuri etu ensi kesää ajatellen, halligolfia ei kyllä ole ikävä.

– Olen viihtynyt täällä Georgiassa sekä koulussa että golfkentällä todella hyvin. Aluksi sai kyllä vähän totutella ilmastoon kun ilmankosteus oli huipussaan ja päivittäin lämpötila nousi yli 30 asteen. Tällä hetkellä ollaan enää siinä 20 asteen rajoilla, aamut tosin ovat jo kylmiä, Nea kertoo elämästään rapakon takana.