Käyttäjätunnus ja salasana

Käyttäjätunnus on oma jäsennumero. Jäsennumerosi löydät jäsenlaskustasi tai kysymällä caddiemasterilta.

Oletussalasana on muodossa:  etunimen kaksi ensimmäistä kirjainta, sukunimen kaksi ensimmäistä kirjainta sekä syntymäajan päivän numero kaksinumeroisena. Nimien ensimmäiset kirjaimet kirjoitetaan isolla. 

Esimerkiksi: Matti Meikäläinen (syntynyt 1.6.1998) salasana: MaMe01

Oletussalasana kannattaa vaihtaa heti ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä omaan henkilökohtaiseen salasanaan. Salasanan voi vaihtaa kohdasta ”henkilötiedot ja asetukset” (oikea yläkulma).

Jos olet unohtanut salasanasi, käy tilaamassa uusi täältä.

 

Sisäänkirjautuminen

Kirjaudu selaimella osoitteessa lg.nexgolf.fi

tai

Lataa NexGolf-sovellus, joka toimii iOS (iPhone)- ja Android-puhelimissa.

Ohjeet varauksen tekoon

Tehdessäsi varausta itsellesi tai muille LG:n jäsenille, riittää että syötät varauskenttään joko pelkän pelaajan nimen tai jäsennumeron.

Kun varaat aikaa Lahden Golfin pelioikeutetulle, joka ei ole LG jäsen, käytä joko pelkkää pelaajan nimeä tai jäsennumeroa ja jätä oletuksena olevaksi seuraksi Lahden Golf.

Vieraspelaajalle aikaa varatessasi, syötä nimi tai jäsenumero sekä pelaajan oikea kotiseura. Jos nimi/jäsennumero ja seura ovat oikein, löytää nexgolf-järjestelmä pelaajan tiedot suoraan järjestelmästä. Jos pelaajaa ei löydy, ole yhteydessä Lahden Golfin caddiemasteriin.

Varausta ei voi tehdä alle 30min lähtöajasta. Ole tällöin yhteydessä Lahden Golfin caddiemasteriin.

Oman lähtöajan vahvistaminen

Pelioikeutetut ja vuosigreenfeen käyttäjät voivat itse vahvistaa varauksensa käymättä ilmoittautumassa caddiemasterille. Varaus on vahvistettavissa NexGolf-sovelluksessa tai selaimella xx min ennen lähtöaikaa. Vahvistettua lähtöaikaa ei voi enää omatoimisesti perua eikä siirtää. Lähtöajan vahvistaminen on pakollista ja sen voi tehdä myös ilmoittautumalla caddiemasterille.

Laskut NexGolfissa

Kirjaudu NexGolfiin omilla tunnuksillasi osoitteessa lg.nexgolf.fi

Löydät avoimena olevat laskusi heti etusivulta ja voit avata oikeasta laidasta laskusi PDF-muodossa (kuva alla).

Laskutoiminnallisuus on käytössä ainoastaan selaimessa.

NexGolf pelaajan käyttöliittymä – esittelyvideo