eBirdien käyttö Lahden Golfin jäsenille

Jos puhelimeesi ei voi ladata eBirdie-sovellusta tai et halua sitä ladata, saat tarvittaessa paperisen tasoitustodistuksen kauden alussa caddiemasterilta, kun kaikki maksut on hoidettu. Suomessa pelaamista varten todistusta ei tarvita, sillä pelaajien tiedot löytyvät verkkotietopalvelusta.

eBirdie jäsenkortin voi ladata iOS- tai Android-käyttöjärjestelmien puhelimiin ja tabletteihin. Lataus on mahdollinen niillä pelaajilla, jotka ovat maksaneet kuluvan kauden 2020 jäsenmaksun ja joilla on pelioikeus kaudelle 2020.

*Pelioikeus voi olla: oman osakkeen pelioikeus, vuokrapelioikeus, sarjakortti, nuorisopelioikeus, opiskelijapelioikeus tai nimetty pelioikeus johonkin muuhun seuraan.

Lahden Golf tarjoaa pienimpänä (edullisimpana) pelioikeutena joko Mestarin 1 green fee 45€ tai Kisällin (9r.) viiden henkilökohtaisen lipun sarjakorttia: Kisälli-5, hinta 90 € (jr. alle 18v. 40 €).

Jos käytät itse oman osakkeesi pelioikeutta tai olet vuokrannut sen Lahden Golfin jäsenelle, voit tehdä pelioikeudenkäyttäjä-ilmoituksen nexgolfissa. Voit tehdä ilmoituksen myös sähköpostilla lahdengolf@lahdengolf.fi

Vuokrapelioikeuksia on myytävänä seuran kautta (voi maksaa smartum- ja virikeseteleillä tai -kortilla). Vuokrapelioikeuksia ja sarjakortteja voit tilata sähköpostilla osoitteesta: lahdengolf@lahdengolf.fi tai p. 040-3519354.

Jäsenkorttien aktivoiminen Lahden Golfissa

Edellisen kauden jäsenkortti on voimassa 31.3. asti. Lahden Golf tekee ensimmäiset aktivoinnit 3.4. mennessä niiden jäsenten osalta, joilla vaadittavat (yllä mainitut) suoritukset tasoituskortin saamiseksi ovat kunnossa. Jatkossa päivitämme (aktivoimme) tasoituskortteja vähintään kerran viikossa.

Jos sinulla on ongelmia latauksen kanssa, ole ensisijaisesti yhteydessä seuran toimistoon sähköpostilla: lahdengolf@lahdengolf.fi (tai puhelimella 040-3519354). Selvitämme asian ja olemme sitten yhteydessä sinuun.

Tässä linkki liiton sivulle jossa ohjeita ja lisätietoja: https://golf.fi/ebirdie-pelaajille/