Kultakortti

Kultakortti on golfosakkaan etuoikeus


Kenttien keskenään sopima Kultakortti-järjestelmä on upea esimerkki osakkaita arvostavasta asenteesta. Tämän kortin voi hankkia vain omalla nimetyllä pelioikeudellaan pelaavat osakkeenomistajat. He pelaavat tänäkin vuonna 25 kentällä, 7 kertaa 165 euroa maksavalla Kultakortilla.

Kultakortin voit tilata toimistolta: lahdengolf@lahdengolf.fi tai ostaa sen caddiemasterilta kauden alussa.

Kultakorttia ei enää anneta fyysisenä korttina. Uusien sääntöjen mukaan Kultakortti-pelaajan kuva tallennetaan NexGolfin tietokantaan sen joustavan käyttämisen johdosta. Vaihtoehtoisesti pelaajan tulee todistaa henkilöllisyytensä hyväksyttävällä henkilötodistuksella.

Voit lähettää kuvasi sähköpostilla osoitteeseen lahdengolf@lahdengolf.fi tai voimme tarvittaessa ottaa kuvan ostohetkellä. Kuva liitetään Nexgolf -ajanvarausjärjestelmään. Kultakortti -järjestelmä on sähköinen eikä erillistä korttia tarvita. Uutta kuvaa ei tarvita, jos on ollut kultakortti jo aikasemmin, kuva löytyy tällöin järjestelmästä.

Kultakortti-kausi 1.5. - 31.10.2019

Lisätietoja Kultakortista

Etukortti

Lahden Golf on jälleen mukana Etukortti-kenttänä. Etukorttiin on oikeutettu omalla osakkeella pelaavat sekä vuokrapelioikeudella pelaavat.

Etukortin hinta omalla osakkeella pelaavalle on 5€ ja vuokrapelioikeudella pelaavalle 30€.

Etukortti-kausi 1.5. - 31.10.2019

Lisätietoja Etukortista

Jaa tämä sivu...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin