Kultakortti

Kultakortti on golfosakkaan etuoikeus

Kenttien keskenään sopima Kultakortti-järjestelmä on upea esimerkki osakkaita arvostavasta asenteesta. Tämän kortin voi hankkia vain omalla nimetyllä pelioikeudellaan pelaavat osakkeenomistajat. He pelaavat tänäkin vuonna 25 kentällä, 7 kertaa 165 euroa (2020) maksavalla Kultakortilla.

Kultakortin voit tilata toimistolta: lahdengolf@lahdengolf.fi tai ostaa sen caddiemasterilta kauden alussa.

Kultakorttia ei enää anneta fyysisenä korttina. Uusien sääntöjen mukaan Kultakortti-pelaajan kuva tallennetaan NexGolfin tietokantaan sen joustavan käyttämisen johdosta. Vaihtoehtoisesti pelaajan tulee todistaa henkilöllisyytensä hyväksyttävällä henkilötodistuksella.

Voit lähettää kuvasi sähköpostilla osoitteeseen lahdengolf@lahdengolf.fi tai voimme tarvittaessa ottaa kuvan ostohetkellä. Kuva liitetään Nexgolf -ajanvarausjärjestelmään. Kultakortti -järjestelmä on sähköinen eikä erillistä korttia tarvita. Uutta kuvaa ei tarvita, jos on ollut kultakortti jo aikaisemmin, kuva löytyy tällöin järjestelmästä.

Kultakortti-kausi 1.5. - 31.10.2021.
Ajanvaraus tapahtuu ns. vanhalla systeemillä osoitteessa nexgolf.fi/kultakortti

Lisätietoja Kultakortista

Etukortti

Lahden Golf on jälleen mukana Etukortti-kenttänä. Etukorttiin on oikeutettu omalla osakkeella pelaavat sekä vuokrapelioikeudella pelaavat.

Etukortin hinta omalla osakkeella pelaavalle on 5€ ja vuokrapelioikeudella pelaavalle 30€. Etukortin voi osataa caddiemasterilta. Etukortin laskutus on mahdollista ainoastaan jos samalla tilaa Kultakortin, pelkästä Etukortista emme tee laskua.

Etukortti-kausi 1.5. - 31.10.2021

Lisätietoja Etukortista