5. Pölkkygolfin MM kisat pelattu Takkulassa 17.2.2019

Pölkkygolfin MM kisoista tuli jälleen onnistunut tapahtuma. Pelaajia yhteensä 65 (naiset 11 ja miehet 54). He edustivat 14 eri seuraa. Kaukaisimmat olivat Jämiltä ja toisaalta Kiteeltä saakka. Sää oli aivan huippu ja kilpailuja oli seuraamassa myös runsaslukuinen yleisö. Saatiin nautti myös Pelicans baarin antimista Irenen ja Sannan hoitamina. Suuri KIITOS heille.

Kenttä oli saatu myös erinomaiseen kuntoon. Lämpimät säät pelottelivat viikon aikana. Takkulan talvigolfin talkooporukka kehitti hyvät ratkaisut panna kenttä MM tason kuntoon. Kiitos kaikille talkoolaisille !!!

Naisten sarjassa kilpailu oli erittäin tasainen ja kaikki mitalistit päätyivät samaan tulokseen 2 alle parin. Jouduttiin tarkastelemaan viimeistä 18 ja 9 reikää ja näillä perusteilla  järjestykseksi 1. Irja Riikonen HaGk, 2. Eva Jare LG ja 3. Tarja Kaplas LG.

Miesten sarjassa oli kilpailu oli kireätä ja mitalit menivät jakoon lyönnin eroilla. MM kultaa Kari Hiukka -6, hopeaa Reijo Kilpeläinen -5 LG ja 3. Heikki Pekkinen KeG -4.

Kiitokset kaikille osallistujille, tunnelma oli niin mukava, että varmaan vuoden kuluttua jatketaan.

Tulokset pölkkygolfin MM-kilpailussa su 17.2.2019