Range aukeaa 14.4., Cooke 16.4. ja Kisälli-kenttä 17.4.

Range aukeaa 14.4., Cooke 16.4. ja Kisälli-kenttä 17.4.

Range avataan keskiviikkona 14.4. klo 12 alkaen. Valitettavasti joudumme avaamaan rangen vanhoilla palloilla, koska uudet olivat ennakoitua pidempään varastossa Suezin kanavassa. Poletteja voi ostaa Proshopista. Aukioloajat ja hinnaston löydät kotisivuilta.

Kisälli-kenttä avataan lauantaina 17.4. Ajanvaraus aukeaa tämän päivän aikana. Kenttä on osin märkä ja kehotamme valitsemaan varustuksen tätä silmällä pitäen. Tarkemmat ohjeet pelaamiseen löydät tästä postista. Lue tämä posti huolella, niin voimme taata kaikille turvallisen asiakaskokemuksen.

Lahden Golfin pelioikeudet kaudelle 2021 on viety käsistä ja vielä on halukkaita pelioikeuden vuokraajia. Mikäli sinulla on käyttämättömäksi jäävä pelioikeus, ilmoitathan siitä meille. Paras tapa varmistaa pelioikeus on aina osakkeen omistaminen. Lahden Golfin osakkeet ovatkin alkuvuoden aikana olleet kysyttyjä ja olemme saaneet yli 40 uutta osakasta. Myytävänä olevia osakkeita voi tiedustella osoitteesta lahdengolf@lahdengolf.fi tai kotisivuilta kohdasta Lahden Golf Oy / osakepörssi.

Cooken pelioikeuksia ja erilaisia pelituotteita on edelleen tarjolla. Valitse niistä itsellesi sopivin Lahden Golfin kotisivuilta tai Honour verkkokaupasta, jonka linkki löytyy myös kotisivuilta.

LAHDEN GOLFIN OHJEISTUS ALUEELLA VIERAILEVILLE

Vaikka rokotustilanne paranee päivä päivältä, Koronaviruspandemia vaikuttaa edelleen jokaisen ihmisen arkeen. Pelaajiemme ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi ovat aina Takkulassa etusijalla. Seuraamme aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten tiedotteita. Viime kesä opetti meitä toimimaan golfkentällä turvallisesti ja näin toimimme edelleen.

Huomioitavia asioita Lahden Golfin alueella:

• Sairaana olevat ja karanteeniin ohjatut pyydetään pysymään kotona.

• Muistetaan turvaväli vähintään 2 m. Näin vältetään mahdollisia altistumistilanteita kaikkien osalta.

• Sisätiloissa (klubirakennus, caddiemaster) asioidaan maskin kanssa. Maskin käyttö myös ulkotiloissa on suositeltavaa.

• Kaikkien golfkentälle tulevien ulkoilijoiden pyydetään välttämään kaikenlaisia joukkokokoontumisia esim. parkkialueella ja omaa lähtöaikaa odottaessa.

Kierroksen varaaminen

– Voit varata ajan normaalisti NexGolfin kautta tai soittamalla caddiemasterille 03-7841311. Vieraspelaajan ajanvaraus vain soittamalla.
– Toistaiseksi pelaajalla voi olla varattuna vain kaksi lähtöaikaa (vain Kisällin ollessa auki).
– Vallitsevan tilanteen johdosta lähtöajan voi varata myös pienemmälle ryhmälle (1-3 hlö). Tällöin ajanvaraus tehdään vain soittamalla caddiemasterille, joka sulkee lähdön muut ajat.

Ilmoittautuminen

– Suositellaan, että vahvistat kierroksesi itse joko NexGolf mobiilisovelluksella (LG jäsenille premium sovellus maksuton) tai selaimessa. Vahvistus mahdollista 60min. ennen lähtöä.

– Proshopin aukioloaikoina vahvistus mahdollinen myös caddiemasterilla.

Pelaaminen

• Hyvä käsihygienia: Pese käsiä saippualla aina mahdollisuuksien mukaan.

• Ei kätellä eikä halailla pelikavereita.

• Pelataan ainoastaan omilla pelivälineillä, ei lainata kaverilta pelivälineitä.

• Pidä pelikavereihin riittävä sosiaalinen etäisyys, minimissään 2 metriä.

• Suositellaan pitämään lipputanko aina reiässä. Nosta pallo varovasti reiästä, jotta reikä ei vaurioidu.

• Jos sinulla on edes hieman kipeä olo, jää kotiin. Mikäli lähipiirissäsi on flunssan oireita, on myös tällöin parempi jäädä kotiin.

• Jos olet palannut ulkomailta, pidäthän 14 vrk karanteenin paluusi jälkeen, ja saavut peleille vasta tämän jälkeen

Turvallista golfkesää kaikille!
Lahden Golf