Range aukeaa väliaikaisjärjestelyin 22.4.

Näin kevään edetessä yksi jos toinenkin on käynyt Takkulassa vilkuilemassa kuina kunnostustyöt etenevät. Totta tosiaan karulta näyttää. Epäilevimmät eivät usko pääsevänsä rangelle koko kesänä. 

Tiedoksi epäilijöille ja kaikille muillekin Rangen remontti jatkuu heti, kun routa on sulanut ja maa kuivunut niin , että konetyöt onnistuvat. Toiveena olisi, että pääsisimme aloittamaan työt heti pääsiäisen jälkeen. Sitä ennen rangen palloautomaattikoppi siirretään metsän reunaan, pois tulevan P-alueen tieltä. 

Kokonaisuudessaan työ kestää noin kaksi viikkoa, edellyttäen että säät suosivat. Lyöntialue tasataan,  asennetaan kuivatus- ja sadetusjärjestelmä lopuksi levitetään kasvualusta. Samalla kertaa rakennetaan myös mattolyöntipaikat. 

Kun kaikki muu on valmista P-alue asfaltoidaan.  Nurmea tosin joudumme odottamaan hieman pidempään, sillä siirtonurmen nostaminen ei vielä onnistu. Nurmi siirretään vasta kun se on riittävän vahvaa ja valmista otettavaksi käyttöön kutakuinkin heti asentamisen jälkeen.

Harri Walden
Kenttämestari