Range auki ajanvarauksella 6.4. alkaen

Ohjeistus rangen käytöstä:

Lisäämme turvallisuutta rangeharjoitteluun ottamalla maanantaista 6.4. alkaen rangepaikan Nexgolf ajanvarausohjelman käyttöön. Rangepaikka on varattavissa aina tunniksi kerrallaan, maksimissaan päivässä voi varata kaksi tunnin vuoroa. Näin vältämme turhan jonottamisen tuomat riskit.

Kirjaudu ajanvarausjärjestelmään Nexgolf-tunnuksilla

Valitse Range–kenttä
Näkymä on jaettu siten, että jokainen varaustunti näkyy klo 10–17 välillä erikseen.
Valitse haluamasi tunti, ja valikon avauduttua vapaana oleva lyöntimatto 1–12.
Lyöntimatto on merkitty esim: 10:01, 10:02, 10:03 – 10:12.  Esimerkissä luku 10 on aloitusaika ja kaksoispisteen jälkeen 01 lyöntipaikan numero. Lyöntipaikat rangella numeroidaan siten, että paikka 1 on vasemmalla ja paikka 12 lähimpänä valtatietä oleva paikka. (paikat 1 ja 2 on katospaikkoja). Palloautomaatti toimii ladattavalla nepparilla ja poleteilla. Uusia poletteja ei myydä, mutta vanhat voi käyttää. Neppareita voi ostaa caddiemasterilta. Varaa oma kori tai pussi palloja varten.

Varausehdot:

  1. Kumulatiivisten varausten määrä 2
  2. Varauksen voi tehdä 7 pv etukäteen
  3. Varauksen voi vahvistaa aikaisintaan 60 min etukäteen
  4. Varauksen voi perua viimeistään 20 min etukäteen
  5. Rangelle voi puhelimitse tehdä varauksia päivittäin klo 10-15 välillä (6.4. alkaen klo 10-18) numerosta 03-7841311.
  6. 2 m etäisyys antaa turvaa myös rangella – vältä lähikontakteja!

Rangen alueella on vältettävä lähikontakteja ja kättelyä. Suositeltava turvaetäisyys on 2 metriä, myös palloautomaatin jonossa!

Palloja kannattaa käsitellä hanskat kädessä. Pallokorit on poistettu Golfliiton ohjeistuksen mukaisesti 27.3. joten käytä omaa astiaa, kassia tai pussia pallokorin sijasta.

Omilla vapaaehtoisilla toimenpiteillämme voimme estää mahdollisen tartunnan molempiin suuntiin.

Noudattamalla annettuja ohjeita, joita päivitämme nettisivuillemme tilanteen kehittyessä ja eri toimintojen käynnistyessä, pelikausi on mahdollista käynnistää. Kannathan sinäkin oman vastuusi, että vältytään tartunnoilta ja golfin harrastaminen jatkuu Takkulassa!