Senioreiden golfmatka Turkuun

Senioreiden golfmatka Turkuun toukokuun 17. ja 18. päivä

Jos on kiinnostusta lähteä mukaan niin luehan seuraava tiedoitus:

-Lähdemme aamulla n.klo 6.00 Takkulasta kohti Archipelagia golfia jossa on varattu lähdöt 10-12 ja kierroksen jälkeen soppa ruokailu.

– Sieltä siirrymme Turkuun hotelli Cumulukseen jossa yövymme. Siellä on mahdollista saunoa ja ilta on vapaata liikkumista. Aamulla nautimme tukevan aamiaisen hotellilla, josta lähtö klo 9.00

-Kankaisten golfilla meille on varattu lähdöt 10-12 ja kierroksen jälkeen nautimme keittolounaan jonka jälkeen suuntaamme Takkulaan. Olemme klubilla takaisin n. 21.00.

Sitten siihen kustannuspuoleen:

Koska molemmat ovat kultakortti-kenttiä, olen sopinut niin että niillä joilla on Kultakortti (hinta tänä vuonna 165 €) ei kierrokset maksa mitään. Niillä, joilla ei ole kyseistä etukorttia, niin tulee maksettavaksi greefeet, jotka on neuvoteltu hintaa 65€ molemmat.

Eli on kaksi hintaa: Kultakorttilaiset 65€ ja ilman korttia 130€. Hinta sisältää seuraavat: Matkat, pelaamiset, keitot ja majoituksen aamiaisella. Joten koska hinta on näin edullinen niin mukaan mahtuu 40 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Ilmoittauminen ALKAA 29.4 sähköpostilla osoitteeseen goutsi@phnet.fi ja niille vastaan, jotka ovat ilmoittauneet, että ovat mahtuneet mukaan.

Ilmoittauminen on sitova ja maksetaan seuran tilille. MUISTA ETTÄ ILMOTTAUMISESSA PITÄÄ NÄKYÄ NIMI , puhelinnumero ja onko Kultakortti. Jos on tarvetta golfautolle, niin mainitse siintä. Hinta 30€ kierros. Vastaan mielelläni matkaa koskevia kysymyksiä.

ELI JOUKOLLA TURKUUN TOUKOKUUSSA SIELLÄ ON KESÄ VÄHÄN PITEMMÄLLÄ KUIN MEILLÄ.

Terveisin Risto Saren puh. 0400 843677