Senioreiden Sixpäki sarjan 2. osakilpailu pelattiin Takkulassa 5.6

Sispäki sarja etenee nopeaan tahtiin, kesäkauden 2. osakilpailu pelattiin Takkulassa. Sää oli pääosin kaunis, paitsi iltapäivällä tuli ukkonen lähelle ja sadettakin saatiin maistaa. Kaikki pääsivät kuitenkin onnellisesti maaliin. Sarjan uusi osanotto ennätys syntyi, ollen 107 pelaajaa (entinen ennätys Kanava golfilla viime vuodelta 105 pelaajaa).

Seurojen välillä eilinen kilpailu oli erittäin tiukka; kolme seuraa päätyi samaan pistemäärään 208 pistettä. Nämä olivat Meg, Hartola ja LG. Seuraavina Iitti 198, Kanava 196 ja Vigs 191.

Lahden Golfin kuusi parasta pelaajaa oli Risto Saren 36, Juhani Kärkinen ja Heljä Keskitalo 35, Seppo Koukonen, Markku Ilonen ja Pekka Kittelä 34 pistettä. Onnittelut menestyjille.

Seuraava osakilpailu pelataan Hartolassa 17.6 ja sen ilmoittautuminen on menossa ilmoitustaululla, mukaan mahtuu vielä. Voimme lähettää sinne 20 pelaajaa ja niistä 6 parhaan tulos tulee mukaan joukkuetuloksiin. Tänä vuonna palkitaan myös koko kauden parhaat henkilökohtaisessa sarjassa.

Seuratulokset_Sixpki_sarjasta_2013_2