Senioreiden vko kisat päätökseen, lopputilanteet

Kauden 2014 kuuden kilpailun sarja on saatu päätökseen keskiviikkona. Osallistujia oli kuluneena kautena 345, joka on vain 3 enemmän kuin edellisellä kaudella. 96 eri pelaajaa kävi kesän aikana vähintään kerran kokeilemassa, mutta niitä jotka pelasivat kaikki kuusi kisaa oli myös erittäin runsaasti. Keskiarvo pelaaja määrä oli 58 pelaajaa. Kaiken kaikkiaan voimme todeta että tällainen pelisarja on koettu tarpeelliseksi ja suosituksi. Varmaan ensi vuonnakin jatketaan samoilla linjoilla. Jos on hyviä esityksiä kehittämiseksi, otan mielelläni vastaan ehdotuksia.

Kisasarja oli hyvin tasainen ja viimeiseen osakilpailuun saakka kärkitilat vaihtuivat. Naisten pistebogey sarjan voitti Ulla Tuominen, seuraavina Eva Jare ja Seija Hippeläinen. Naisten SCR sarjan voiton kuittasi Eva Jare maksimi pistein ja seuraavinan Heljä Keskitalo ja Marjut Yli-Mäyry.

Miesten pistebogey sarjassa Pertti Huotari ja Jorma Kyckling päätyivät samaan pistemäärään. Pertillä oli toinen mukaan tullut pistemäärä parempi ja näin hän otti sarjan voiton. Kolmantena oli Risto Saren. SCR sarjan kolme parasta olivat Kari Hiukka, Jarmo Järvinen ja Heikki Mikander.

Kaikki rankingit löytyvät alla olevasta liitteestä. Palkinnot jaetaan seniorikauden päätöstilaisuudessa keskiviikkona 24.9.

terv Kari Hiukka 0500 692790 kari.hiukka@phnet.fi

LG__viikkokisa_ranking_2014_lopputilanne