Seniori syysopen päätti vilkkaan kisakauden

10. kerran pelattu Seniorieden Syysopen oli kerännyt mahtavan osallistujajoukon. Pelaajia yhteensä 119, joista 83 vieraspelaajia ympäri Suomen, jopa Oulusta saakka. Päivän sää suosi myös, niin että vasta tunti palkintojen jaosta vesipisaroita alkoi tippua taivaalta. Tulostaso oli hyvä; naisten voittotulos N50 scr;ssä Pirjo Sipronen SHG 80 ja miehissä M55 scr Kari Nyman StLG 75 ja M70 scr Seth-Veli Järvinen LG 81 (jälleen kerran alle ikänsä).

Kilpailun hyvä osallistujamäärä vaikutti myös koko kauden seniori kilpailijamäärään positiivisesti. Tehtiin uusi ennätys 1354 kilpailusuoritusta kauden aikana seniori kisoissa, jossa on 76 % kasvua edelliseen vuoteen. 1000 raja meni rikki kaudella 2014, mutta viime vuonna hengähdettiin, kun oli uuden kentän avaus ja ei voitu ottaa nk. valtakunnallisia arvokisoja.

Kotisivujen toimikunnat /senioritoimikunta osiosta löytyy runsas määrä tietoa koko kauden osalta ja myös aikaisemmilta vuosilta. Käy tutustumassa.

Kiitokset tästä kaudesta ja sitä edeltävistä. Itse jätän nyt seniorivetäjän tehtävät, samalla johtokunnan jäsenyyden. Olen ollut myös hallituksen jäsen ja katson että siitäkin voin luopua, kun kenttäprojketi on rakentamisen osalta valmis, Kehittäminen ja parantaminen tietysti jatkuu ikuisesti. 

Seuran syyskokoukset 9.11 nimeää uudet jäsenet johtokuntaan ja hallitukseen. Seuran pueenjohtaja Heikki Jäämaa ja hallituksen puheenjohtaja Harri Leino ovat varmaankin halukkaita kuulemaan uusista ehdokkaista.

Terv Kari Hiukka