SM-Kisa Tarinagolf ja Vierumäki

TarinaGolf – Lyöntipelin SM

Pojat 18

Joni Usvala hienosti hopealle tiukassa taistelussa 18 vuotiaiden sarjassa. Loppujen lopuksi kulta jäi yhden lyönnin päähän. Muutamia lyöntejä jäi kentälle, mutta se pitää sopivan nälkäisenä loppukautta ajatellen. Kaksi SM mitalia, kulta ja hopea, reilun viikon sisään! Voisihan se mennä huomminkin 😉 Loistavaa Joni!! Työt jatkuu jo huomenaamuna.
Muut sijat:
MC Matias Alexandersson, harmittavasti yhden lyönnin päähän cut-rajasta. +13
MC Atte Länsiluoto +23
MC Juho Pietikäinen +27
Atella ja Juholla kotiin tuomisina kokemusta. Vaikkakin tulokset olivat tällä kertaa liian isot, niin tekemisessä on paljon hyvää, niinkuin alkukauden tulokset ovat osoittaneet. Tiukkaan treeniä ja keskittymistä omiin juttuihin, niin tulokset tulee vielä tippumaan roimasti.

Pojat 21

Mikko Lehtovuori 5. ja Matias Sipponen 7., kympin joukkoon hienosti myös tiukassa kisassa. Mikko tuloksella +1 jäi hopeasta 2 lyöntiä ja Matias tuloksella +2 kolme lyöntiä.
Matiaksella toisen päivän paras tulos -4, 68 ja Mikolla kolmannen päivän jaettu paras tulos -5, 67. Vaikkakin lyöntejä jäi kentälle, niin hyvä suoritus pojilta! Niinkuin muidenkin kohdalla, työt jatkuu.

Muut sijat:
Patrik Teppola 16. tuloksella +9. Paremmalla putti pelillä olisi Patu taistellut tiukasti ihan mitaleista, niinkuin Mikko ja Matiaskin.

Roope ”virallinen valvoja” Allinen MC +22. Rangella homma alkaa olemaan jo melko hyvää ja nyt tavoitteena saada homma siirrettyä kentälle.

Vierumäki

Tytöt 16
Salla Räntilä 25. (suomalaisista 12.) tuloksella +49. Kenttä sai vielä yliotteen, mutta treenit jatkuu ja varsinkin puttitreenit 🙂 Harjoittelu on hyvällä suunnalla ja kärsivällisesti työtä tekemällä hyvät tulokset tulevat seuraamaan.

Tytöt 14
Nea Leppänen 20., (suomalaista 11.) tuloksella +75. Nean kolmannen päivän tulos 89 lyöntiä oli hienosti pelattu ja tasoitus taisi saada taas kyytiä 🙂 Asenne molemmilla tytöillä hommaan on puhdas 10 !

Road to success is always under construction

Riku