Syysterveiset Lahden Golfin naisjäsenille

Aktiivinen kesä on kääntynyt syksyyn. Iso kiitos kaikille kesän tapahtumiin osallistuneille, on ollut ilo järjestää tapahtumia, kun niihin on osallistunut iso joukko naisia. Hersyvä nauru on elävöittänyt klubiamme mukavasti.

Takkulassa tapahtuu paljon sunnuntaina 20.9.2020 klo 9-14

Naisten kauden päätös

Ensin pelataan leikkimielisesti Kisällillä klo 10 yhteislähtönä pari Scramble, jossa kumpikin pelaaja valitsee itselleen kolme mailaa mukaan, mailoja ei lainata toiselle. (Kaikki lyövät avauksensa tiiltä ja avauksien jälkeen joukkue valitsee mielestään parhaimmassa paikassa olevan pallon. Pallon paikka merkitään. Sen jälkeen joukkueen pelaajien pallot pudotetaan vapaassa järjestyksessä, kuitenkin enintään yhden mailanmitan päähän merkitystä paikasta. Kukin joukkueen jäsen pelaa pudottamaansa palloa. Peli jatkuu samalla tavalla, paitsi viheriöllä pallot asetetaan. Maksimi tasoitus 36, ¾ tasoitus ).

Kilpailuun voit ilmoittautua parin kanssa tai ilman, järjestämme kaikille parin. Palkintoja saa yllättävillä suorituksilla ja ainahan arpaonnikin voi sattua kohdalle. Kilpailumaksu 10 €, sisältää keittolounaan, kahvi ja kakku ja tottahan me otamme kuohuvaa kauden kunniaksi. Samassa yhteydessä järjestämme vähän muutakin.

GOLF KIRPPIS

Pane hyvä golf tavara kiertämään. Loistava ekologinen tapa luopua turhista/vanhoista/pienistä/suurista/ylimääräisistä golf tavaroista näin kauden loppupuolella.
Tuo hyväkuntoista, puhdasta, golfiin liittyvää tavaraa myyntiin Lahden Golfin naisten kauden päättäjäisiin 20.9.2020. Sopivia tuotteita esim. pelivälineet, bägit, kärryt, golfvaatteet, golfkengät ym. Hinnoittele tuotteesi etukäteen eli tuotteeseen hintalappu ja nimi/nimimerkki. Otamme myytäviä tavaroita vastaan lauantaina 19.9 klo 15-17 sekä 20.9 klo 8.30-9.00. Kokoamme myytävät tuotteet yhteen tilaan ja huolehdimme tuotteiden myynnin puolestasi sekä tilitämme rahat myyjälle tilaisuuden jälkeen. Golf kirppis avoinna klubilla 20.9.2020 klo 9-14.

HERRASMIES GOLFFARI

Oletko pelannut kesällä 2020 todellisen herrasmiehen kanssa Kisälli tai Mestari kentällä? Kohdattuasi kentällä naista pelaajana arvostavan herrasmiespelaajan, äänestä ja kerro perustelusi. Pelaajan pitää olla tunnistettavissa/nimetty. Ehdotukset voi lähettää 19.9.2020 klo 15 mennessä, naistoimikunnan sähköpostiin tai WhattsAppilla/Messengerillä ladykapteenille;  ladykapteeni@lahdengolf.fi , kristina.honkanen@gmail.com tai 040-5369764. Palkitsemme kesän 2020 Herrasmies Golffarin kauden päätteeksi.

GOLF-KASSIT

Suositut golfkassit, Marimekon kankaista, ovat myynnissä myös tapahtumassamme. Kassien tekijä paikalla päättäjäisissä kisan jälkeen klo 12-14 ja mukana valmiita kasseja malleiksi/myytäviksi sekä voit myös teetättää oman kassisi varastossa olevista kankaista. Maksu tapahtuu joko käteisellä tai MobilePayllä. Tapahtumaan voit osallistua, vaikka et halua kisata ruokailu 10 €, muut oheistapahtumat maksuttomia. Tervetuloa mukaan.

Toivotaan pelikauden jatkuvan vielä pitkään. Vaikka golf vähenee ohjelmastamme, niin tulossa on naisille suunnattua tapahtumaa, pysy kuullolla. Palautettakin tulemme kyselemään myöhemmin, koska aina on kehitettävää.

Syysterveisin
Kristina Honkanen
ladykapteeni