Topi Lindström voittoon Future Tourilla

Lahden Golfin kilparyhmä osallistui laajalla rintamalla Future Tourin osakilpailuihin 15.6. ympäri Suomea. Kilparyhmän edustajia löytyi niin Golf Talman, Golf-Porrassalmen kuin Virvik Golfin osakilpailujen tulosluetteloista. Haasteita kaikissa osakilpailuissa aiheutti tiistaina Suomea riepotellut kova tuuli. 

Parhaasta tuloksesta vastasi alkukauden hyvää virettään jatkanut Topi Lindström, joka pelasi upeaan Elite-sarjan voittoon Golf-Porrassalmen osakilpailussa. Lindström kehui erityisesti avaus-ja rautapeliään voiton takuina. Hienoa lahtelaismenestystä täydensivät Kalle Verto toisella ja Jussi Kumpulainen kuudennella sijallaan. Kilpailuun osallistuivat myös Juhani Laitinen ja Luukas Kruut.

Golf Talman osakilpailussa parhaasta Lahden Golfin tuloksesta vastasi puolestaan Saaga Nurmi sijoittumalla hienosti toiseksi niin ikään Elite-sarjassa. Nurmi pelasi kilpailun takaysin upeasti par-tulokseen. Netta Ramponen sijoittui Elite-sarjassa viidenneksi. Poikien Elite-sarjassa seuraamme edusti Kalle Hinneri.

Tyttöjen Challenge-sarjassa Kiia Lehtinen ja Alissa Romanoff jakoivat mainiosti neljättä sijaa. Samaan sarjaan osallistuivat myös Emma Romanoff ja Erica Kilponen. Pojat Red-sarjassa Ilmari Laakkonen oli jaettu neljäs ja Easy 18-sarjassa seuraamme edustivat puolestaan Sara Lehtinen ja Emmi Hiukka.

Virvik Golfin kilpailussa Lina Lindqvist sijoittui kolmanneksi tyttöjen Elite-sarjassa. Junioreiden peliryhmän Leo Järvinen osallistui myös poikien Easy 9 -sarjaan ja tuli kilpailussa hienosti toiseksi 21 bogeypisteellä.

Tulokset:

Golf-Porrassalmi: https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/2714203/results/2671191

Golf Talma: https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/2714333/results/2671328

Virvik Golf: https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/2949074/results