Vuokrapelioikeuksien pooli 2019 / Pe 15.3.2019 on viimeinen päivä, kun pelioikeuden voi jättää pooliin.

Lahden Golf välitti viime vuonna 60pelioikeutta. Pelioikeuksien tarjonnan parantamiseksi ja välitystoiminnan tehostamiseksi kokeilemme pelioikeuksien vuokrapoolia.

Osakkaat voivat jättää tarpeettoman pelioikeuden vuokrattavaksi vuokrapoolin kautta edellyttäen, että vastike on kokonaisuudessaan maksettu 28.2. mennessä. Otamme pelioikeuden pooliin siinä vaiheessa, kun vastike on ensin maksettu. Vuokrapooliin otetaan kaikki meille 15.3. mennessä lähetetyt sitoumukset ja ilmoituksen jälkeen osakas ei voi enää vuokrata pelioikeutta itse. Vuokrapooliin pelioikeuden jättäminen tapahtuu ilmoittamalla sähköpostilla osoitteeseen lahdengolf@lahdengolf.fi tai sopimalla käynti toimistossa puhelimitse 040 351 9354.

Ilmoitathan myös tilinumerosi siinä yhteydessä, kun jätät pelioikeuden pooliin.

Vuokrapooliin ei oteta myöhässä jätettyjä ilmoituksia. Jokaiseen sähköpostin kautta lähetettyyn vuokrapooli-ilmoitukseen vastaamme ja tämä vastaus toimii tositteena pelioikeuden jättämisestä vuokrapooliin.

Vuokrapoolin säännöt:

Lahden Golf vuokraa pelioikeuksia poolista keväällä hintaan 795euroa ja myöhemmin kesän aikana alennettuun hintaan, mikäli pelioikeuksia edelleen on jäljellä. Lahden Golf vuokraa ensin kevätkokouksen haltuun ottamat pelioikeudet (viime vuonna 5 kpl) ja sen jälkeen vuokrapooliin jätetyt pelioikeudet. Lahden Golf antaa vuokrapoolin välitettäväksi myös kaikki sen omat vuokrattavaksi tulevat pelioikeudet ja niitä käsitellään saman arvoisesti kuin muitakin vuokrapoolin pelioikeuksia. Lahden Golf ottaa jokaisesta vuokratusta pelioikeudesta 20€ toimistomaksun.  Kertyneet vuokratuotot jaetaan tasan pelioikeuden vuokrattavaksi jättäneiden osakkaiden kesken. Lahden Golf ei takaa vuokrapoolin palautuksen suuruutta, vaan se määräytyy edellä kuvatulla tavalla.

Vuokrapoolin vuokrausaika päättyy 15.8. Tuotot tilitetään osakkaille kahdessa erässä, 1.6. ja 1.9. Lahden Golf on oikeutettu vuokraamaan mahdollisesti jäljelle jääneitä pelioikeuksia syys-lokakuussa, mutta niistä saatavia tuottoja ei enää tilitetä vuokraajille. Mikäli vuokrapooli on toimiva, niin sen toimintaa jatketaan ja kehitetään seuraavana vuonna.

Kaudella 2019 Lahden Golfilla ei ole muuta pelioikeuksien välitystoimintaa, pois lukien juniori- ja opiskelijapelioikeudet.