Vuokrapelioikeuksien pooli II

VUOKRAPOOLI II

Lahden Golfin perustamaan vuokrapooliin tuli määräaikaan mennessä 78 pelioikeutta. Ne kaikki on nyt vuokrattu hintaan 795 €.

Lahden Golf on tehnyt 9.4. päätöksen perustaa toisen vuokrapoolin kauden 2019 pelioikeuksille.

Osakkaat voivat jättää tarpeettoman pelioikeuden vuokrattavaksi vuokrapoolin kautta edellyttäen, että vastike on kokonaisuudessaan maksettu. Vuokrapooliin otetaan kaikki meille 18.4. mennessä lähetetyt sitoumukset ja ilmoituksen jälkeen osakas ei voi enää vuokrata pelioikeutta itse. Vuokrapooliin pelioikeuden jättäminen tapahtuu ilmoittamalla sähköpostilla osoitteeseen lahdengolf@lahdengolf.fitai sopimalla käynti toimistossa puhelimitse 040 351 9354.

Vuokrapooliin ei oteta myöhässä jätettyjä ilmoituksia. Jokaisesta vuokrapooli-ilmoituksesta lähtee vahvistusviesti sähköpostilla, joka toimii tositteena pelioikeuden jättämisestä vuokrapooliin. Ilmoituksen perille saapumisen voi varmistaa 23.4. soittamalla toimistoon (jos kuittausta ei ole tullut).

Vuokrapoolin säännöt:

Lahden Golf vuokraa pelioikeuksia poolista keväällä hintaan 795 euroa ja myöhemmin kesän aikana alennettuun hintaan, mikäli pelioikeuksia edelleen on jäljellä. Lahden Golf antaa vuokrapoolin välitettäväksi myös kaikki sen omat vuokrattavaksi tulevat pelioikeudet ja niitä käsitellään saman arvoisesti kuin muitakin vuokrapoolin pelioikeuksia. Lahden Golf ottaa jokaisesta vuokratusta pelioikeudesta 20€ toimistomaksun.  Kertyneet vuokratuotot jaetaan tasan pelioikeuden vuokrattavaksi jättäneiden osakkaiden kesken. Lahden Golf ei takaa vuokrapoolin palautuksen suuruutta, vaan se määräytyy edellä kuvatulla tavalla.

Vuokrapoolin vuokrausaika päättyy 15.8. Tuotot tilitetään osakkaille kahdessa erässä, 1.6. ja 1.9. Lahden Golf on oikeutettu vuokraamaan mahdollisesti jäljelle jääneitä pelioikeuksia syys-lokakuussa, mutta niistä saatavia tuottoja ei enää tilitetä vuokraajille. Mikäli vuokrapooli on toimiva, niin sen toimintaa jatketaan ja kehitetään seuraavana vuonna.

Kaudella 2019 Lahden Golfilla ei ole muuta pelioikeuksien välitystoimintaa, pois lukien juniori- ja opiskelijapelioikeudet.