Yhteenveto pölkkygolf kaudesta

Pölkkygolf kauden viimeinen kilpailutapahtuma pelattiiin tänään 2.3.2019. Pelit jatkuvat tietysti niin kauan, kuin olosuhteet sallivat. Kausi aloitettiin marraskuun lopulla heti Kisälli kentän sulkeudutta. Lumet tulivat maahan hieman ennen joulua ja näin kauden avauskisa Tinatuoppi voitiin pelata lumiolosuhteissa. Kenttä on ollut varsin hyvässä kunnossa koko kauden ajan huolimatta runsaista lumisateista. Kentän kunnostuksessa käytettiin kahta traktoria, joka helpotti tilannetta. Isomalla aurattiin isot lumet pois griineiltä ja Kubotaa käytettiin maton vetoon, jolla griinien perustasaus tehtiin. Näin helpotettiin käsilanausta, jota kyllä oli silti riittävästi. Parhaat kiitokset kaikille talkoolaisille.

Kentän kunnostukset ja kilpailutoiminta on pyöritetty talkoovoimin. Emme ole käyttäneet siihen seuran varoja. Traktorit ovat olleet ja niihin tietysti on mennyt polttoainetta, jonka seura on kustantanut. Vastapalveluksena Juhani Kärkinen on hoitanut LG;n piha-alueet lumesta puhtaaksi.

Kauden kilpailut ja osallistujamäärät:
Tinatuoppi         49
Reikäpelit           24
Winter tour      231  ( 7 osakilpailua) (keskimäärin 33 osallistujaa)
MM kisat            65
Maraton             23
Winter extra      23

Yhteensä       415  (ed.vuosi 377) +10,1 %

Kilpailijat vrt 2007…2019

Liitteenä yllä olevasta taulukosta näkyy kehitys vuodesta 2007 lukien, josta alkaen voidaan sanoa aktiivisen kilpailutoiminnan alkaneen. Sitä ennen oli pelattu vain Tinatuoppia, joka oli viime vuoden vaihteessa 25. kerta.

Huomiotavaa on että kentän käyttäjinä oli runsaasti myös pelaajia, jotka eivät osallistuneet kisoihin. He vain nauttivat pelaamisesta ja näitä talvikausimaksun maksaneita oli kymmeniä. Kausimaksu on ollut kahden talven ajan 20 €, joka on sisältänyt Winter tour osallistumismaksun.

Terv Kari Hiukka