Pitkä talvikausi alkaa olla ohi ja myöhäisestä keväästä huolimatta junioriharjoitukset päästään aloittamaan suunnitellusti ensi viikolla. Harrasteryhmän harjoitukset alkavat maanantaina 2.5. ja peliryhmän harjoitukset keskiviikkona 4.5. Molemmat ryhmät kokoontuvat klubin edessä ennen ensimmäisiä harjoituksia ja paikalle voi tulla vapaasti tutustumaan.

Harrasteryhmä sopii kaikille lapsille ja nuorille, jotka haluavat harrastaa golfia ohjatusti. Ryhmän harjoituksiin osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta golfista ja välineet saat meiltä tarvittaessa lainaksi harjoituksiin. Golftaitojen karttuessa harrasteryhmässä on mahdollista suorittaa Green Card. Harrasteryhmä harjoittelee maanantaisin: klo 16:30-17:45 alle 10-vuotiaat ja klo 18:00-19:15 10-vuotiaat ja vanhemmat.

Peliryhmä on suunnattu ensisijaisesti jo Green Cardin suorittaneille junioreille, mutta ryhmään pääsevät toki muutkin halukkaat. Peliryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa: keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 16:30 alkaen. Ryhmän harjoitukset koostuvat suurimmalta osin peliharjoituksista Kisälli-kentällä, mutta välillä teemme myös lajiharjoituksia harjoitusalueilla. Kenttien myöhäisen aukeamisen johdosta peliryhmä avaa kautensa harjoitusalueilla ainakin ensimmäisen viikon harjoitusten osalta.

Lisätietoa juniorivalmennuksesta: https://www.lahdengolf.fi/juniorivalmennus/

Nähdään Takkulassa!