Näin aloitat golfin lahden golfissa

Golfissa yhdistyvät liikunta, luonto ja sosiaalisuus ainutlaatuisella tavalla.

Lukuisten fyysisten terveyshyötyjen lisäksi golf on tutkitusti hyvä liikuntamuoto ihmisen henkiselle hyvinvoinnille. Luonnon keskellä liikkuminen rentouttaa ja tarjoaa virikkeitä useille aisteille. Kauniit maisemat ja luontoäänet liittyvät olennaisesti golfiin. Kierros tarjoaa myös mahdollisuuden rauhoittumiseen, tauon kiireisestä elämänmenosta. 

Toisaalta mieli pysyy golfia pelatessa ja lyöntejä suunnitellessa virkeänä. Golf on myös erittäin sosiaalinen harrastus, jota eritasoiset pelaajat voivat pelata yhdessä. Laji ei myöskään katso ikää. Golf sopii erinomaisesti koko perheelle yhdistäen sukupolvet vauvasta vaariin.

1. Kurssi

Helppo ja suositeltava tapa päästä golfiin sisälle on alkeiskurssi, jossa opitaan lyönnin ja lähipelin perusteet sekä tärkeimmät sääntöjä ja turvallisuutta koskevat asiat. Perusasioiden opettelun jälkeen suoritetaan golfarin ajokortti eli green card. Green cardin suorittamisessa painottuvat pelin sujuvuuden ymmärtäminen, turvallisuus ja kentän kunnioittaminen. 

  

  

2. Jäsenyys

Suoritettuasi green cardin, seuraava askel kohti golfin harrastamista on liittyminen Lahden Golfin jäseneksi. Jäsenyys mahdollistaa pelaamisen eri kentillä sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Lahden Golfin jäsenenä saat myös lukuisia muita etuja, kuten kattavat tapaturma- ja vastuuvakuutukset sekä Golflehden.

3. Pelaamaan

Varmin tapa pelata on hankkia osake ja pelata oman osakkeensa pelioikeudella. Markkinoilla on myös vapaita pelioikeuksia, joita voi vuokrata ja niiden kausihinnat ovat yleensä vuotuisesta kausimaksusta ylöspäin.

Lisäksi voit pelata ostamalla lippupaketteja tai maksamalla jokaisesta kierroksesta erikseen (green fee).

  

  

4. harjoittelu

Kurssin jälkeen harjoittelua ei kannata unohtaa, vaan taidot karttuvat nopeammin, kun pelaamisen ohessa malttaa käyttää aikaa myös eri lyöntien harjoitteluun.

Kaikki Lahden Golfin harjoitusalueet ovat vapaasti käytettävissä omatoimiseen harjoitteluun. 

Usein kysyttäjä kysymyksiä