Lahden golfin junioriryhmät

Lahden Golfin juniorivalmennusryhmiin  ovat tervetulleita kaiken tasoiset golffarit. Ei haittaa, vaikka juniorilla ei olisi aiempaa kokemusta golfista; lainavälineetkin ovat saatavilla kaikille, jotka niitä tarvitsevat. Ohjaajien koulutukseen ja määrään on haluttu panostaa, jotta toiminta säilyy laadukkaana, turvallisena ja mukavana. Kaikki vastuuohjaajamme ovat suorittaneet Suomen Golfliiton Seuraohjaajatoiminnan perusteet -kurssin. Jatkuvuuteen kuuluu myös golfharjoittelun ympärivuotisuus ja tähtäämmekin ympärivuotiseen toimintaan myös harrastetasolla. Seuramme valmennusjärjestelmän tavoitteena on luoda selkeä pelaajapolku kilpa- ja klubigolfiin, joka johtaa golfin elinikäiseen harrastamiseen ja täten liikunnalliseen elämäntapaan.

Kaikissa juniorivalmennukseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä valmennuskoordinaattori Mikko Lehtovuoreen.

LG Team

LG Teamin toiminnan keskiössä on tarjota pelaajille edellytykset kilpailulliseen menestykseen, ensin kansallisella ja myöhemmin myös kansainvälisellä tasolla. LG Team harjoittelee määrätietoisesti ympäri vuoden ja vastuuvalmentaja määrittää kunkin harjoittelujakson viikkokohtaisen ohjelman. LG Teamin vastuuvalmentaja kaudella 2023 on Mikael Mustonen ja muut valmennustiimin jäsenet ovat Ville Vaimala, Mikko Lehtovuori ja Lari Laakkonen.

LG Akatemia

LG Akatemia on suunnattu niille junioreille, jotka haluavat säännöllistä harjoittelua useita kertoja viikossa sekä tutustua samalla golfkilpailuihin osallistumiseen.  Ryhmä harjoittelee kesäkaudella kolme kertaa ja talvikaudella kaksi kertaa viikossa oman ohjelmansa mukaisesti. Ryhmän vastuuvalmentajat ovat Mikael Mustonen ja Mikko Lehtovuori.

Hinta kaudella 2023: 400€

LG Peliryhmä

Peliryhmän harjoituksiin pääsevät kaikki halukkaat lapset ja nuoret, jotka haluavat pelata golfia ohjatusti. Peliryhmä on suunnattu pääsääntöisesti 8-17-vuotiaille junioreille.  Maanantaisin harjoittelemme lajitaitoja harjoitusalueilla ja keskiviikkoisin kierrämme Kisälli-kentän. Kenttä sovitetaan jokaisen juniorin taitotasolle sopivaksi, jotta jokainen pääsee nauttimaan onnistumisista. Peliryhmän harjoituksia suositellaan ensisijaisesti jo Green Cardin suorittaneille junioreille ja harjoitukset ovat kesällä kahdesti ja talvisin kerran viikossa.

Hinta kaudella 2023: 260€. Harjoituksissa saa käydä kaksi kertaa kokeilemassa ennen sitoutumista kausimaksuun.

Kesäharjoitukset 3.5.-11.9.:

  • Maanantaisin klo 18:00-19:15 (kokoontuminen klubilla)
  • Keskiviikkoisin klo 16:30 alkaen (kokoontuminen Kisällin 1. teellä)

LG Harrasteryhmä

Harrasteryhmiin pääsevät kaikki halukkaat lapset ja nuoret, jotka haluavat harrastaa golfia ohjatusti. Harrasteryhmä on suunnattu pääsääntöisesti 5-17-vuotiaille junioreille. Harrasteryhmässä sinulle tarjotaan mahdollisuus harjoitella golfia ohjatusti kerran viikossa talvi- ja kesäkaudella ja harjoitukset koostuvat lajitaitojen harjoittelusta, pelailusta ja leikkimisestä.

Harrasteryhmän harjoituksiin osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta golfista ja välineet saat meiltä tarvittaessa lainaksi harjoituksiin. Golftaitojen karttuessa harrasteryhmässä on mahdollista suorittaa Green Card.

Hinta kaudella 2023: 170€ Harjoituksissa saa käydä kaksi kertaa kokeilemassa ennen sitoutumista kausimaksuun.

Kesäharjoitukset 8.5.-11.9.:

  • Alle 10-vuotiaat: maanantaisin 16:30-17:45 (kokoontuminen klubilla)
  • 10v ja vanhemmat: maanantaisin 18:00-19:15 (kokoontuminen klubilla)

Leirit

Kesän 2024 golfleireistä tiedotetaan vuodenvaihteen jälkeen.

Valmentajat

mikkolehtovuori

Mikko Lehtovuori

mikael_mustonen_1

Mikael Mustonen

villevaimala2

Ville Vaimala