Lahden golfin junioriryhmät

Lahden Golfin juniorivalmennusryhmiin  ovat tervetulleita kaiken tasoiset golffarit. Ei haittaa, vaikka juniorilla ei olisi aiempaa kokemusta golfista; lainavälineetkin ovat saatavilla kaikille, jotka niitä tarvitsevat. Ohjaajien koulutukseen ja määrään on haluttu panostaa, jotta toiminta säilyy laadukkaana, turvallisena ja mukavana. Kaikki vastuuohjaajamme ovat suorittaneet Suomen Golfliiton Seuraohjaajatoiminnan perusteet -kurssin. Jatkuvuuteen kuuluu myös golfharjoittelun ympärivuotisuus ja tähtäämmekin ympärivuotiseen toimintaan myös harrastetasolla. Seuramme valmennusjärjestelmän tavoitteena on luoda selkeä pelaajapolku kilpa- ja klubigolfiin, joka johtaa golfin elinikäiseen harrastamiseen ja täten liikunnalliseen elämäntapaan.

Kaikissa juniorivalmennukseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä valmennuskoordinaattori Ville Vaimalaan.

LG Team

LG Teamin toiminnan keskiössä on tarjota pelaajille edellytykset kilpailulliseen menestykseen, ensin kansallisella ja myöhemmin myös kansainvälisellä tasolla. LG Team harjoittelee määrätietoisesti ympäri vuoden ja vastuuvalmentaja määrittää kunkin harjoittelujakson viikkokohtaisen ohjelman. LG Teamin vastuuvalmentaja kaudella 2024 on Mikael Mustonen ja muut valmennustiimin jäsenet ovat Ville Vaimala ja Lari Laakkonen.

LG Akatemia

LG Akatemia on suunnattu niille junioreille, jotka haluavat säännöllistä harjoittelua useita kertoja viikossa sekä tutustua samalla golfkilpailuihin osallistumiseen.  Ryhmä harjoittelee kesäkaudella kolme kertaa ja talvikaudella kaksi kertaa viikossa oman ohjelmansa mukaisesti. Ryhmän vastuuvalmentajat ovat Ville Vaimala ja Mikael Mustonen.

Hinta kaudella 2024: 400€

LG Peliryhmä

Peliryhmän harjoituksiin pääsevät kaikki halukkaat lapset ja nuoret, jotka haluavat pelata golfia ohjatusti. Peliryhmä on suunnattu pääsääntöisesti 8-17-vuotiaille junioreille.  Tiistaisin harjoittelemme lajitaitoja harjoitusalueilla ja torstaisin kierrämme Kisälli-kentän. Kenttä sovitetaan jokaisen juniorin taitotasolle sopivaksi, jotta jokainen pääsee nauttimaan onnistumisista. Peliryhmän harjoituksia suositellaan ensisijaisesti jo Green Cardin suorittaneille junioreille ja harjoitukset ovat kesällä kahdesti ja talvisin kerran viikossa.

Hinta kaudella 2024: 260€. Harjoituksissa saa käydä kaksi kertaa kokeilemassa ennen sitoutumista kausimaksuun.

Kesäharjoitukset 7.5.-10.9.:

  • Tiistaisin klo 18:00-19:15 (kokoontuminen klubilla)
  • Torstaisin klo 16:30 alkaen (kokoontuminen Kisällin 1. teellä)

LG Harrasteryhmä

Harrasteryhmiin pääsevät kaikki halukkaat lapset ja nuoret, jotka haluavat harrastaa golfia ohjatusti. Harrasteryhmä on suunnattu pääsääntöisesti 5-17-vuotiaille junioreille. Harrasteryhmässä sinulle tarjotaan mahdollisuus harjoitella golfia ohjatusti kerran viikossa talvi- ja kesäkaudella ja harjoitukset koostuvat lajitaitojen harjoittelusta, pelailusta ja leikkimisestä.

Harrasteryhmän harjoituksiin osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta golfista ja välineet saat meiltä tarvittaessa lainaksi harjoituksiin. Golftaitojen karttuessa harrasteryhmässä on mahdollista suorittaa Green Card.

Hinta kaudella 2024: 180€ Harjoituksissa saa käydä kaksi kertaa kokeilemassa ennen sitoutumista kausimaksuun.

Kesäharjoitukset 7.5.-10.9.:

  • Alle 10-vuotiaat: tiistaisin 16:30-17:45 (kokoontuminen klubilla)
  • 10v ja vanhemmat: tiistaisin 18:00-19:15 (kokoontuminen klubilla)

LEIRIT

Tervetuloa Lahden Golfin lasten kesäleirille!

Suositut kesäleirit tulevat taas ja ilmoittautuminen on auki. Leirillä lapset pääsevät oppimaan golfia rennossa ja kannustavassa ympäristössä, tutustuen samalla uusiin kavereihin luonnossa touhuten!

Ilmoittautuminen ja lisäinfo TÄÄLTÄ

IMG_20220829_185851_585

Ville Vaimala

Valmennuskoordinaattori
Fysiikkavalmentaja
0400 815 119
ville.vaimala@lahdengolf.fi
mikael_mustonen_1

Mikael Mustonen